MOOMIN FURNITURE

Yrjö Kukkapuro ja Tove Jansson kohtaavat uudessa Moomin Furniture -mallistossa.

”Maailmassa ei ole mitään mukavampaa kuin viihtyminen eikä mikään ole helpompaa.” – Mymmeli, Muumilaakson marraskuu

 

Muotoilun iloa kaikille vauvasta vaariin

Moomin Furniture -mallistoon kuuluu neljä erilaista kalustetta: Moomin Chair Large, Moomin Chair Medium, Moomin Chair Small ja Moomin Table. Kalusteissa Yrjö Kukkapuron ajaton ja ergonominen muotoilu yhdistyy Tove Janssonin iloiseen ja inspiroivaan muumien maailmaan.

Tuolit sopivat kaikille ja tuoleja on kolme kokoa. Pienin 2-vuotiaasta ylöspäin, keskikokoinen kouluikäiselle ja isoin aikuisille. Pikkutuolin kuvitus on Tove Janssonin lasten suosikkikirjasta ”Kuinkas sitten kävikään”, keskikokoisen sarjakuvasta ”Niiskuneiti rokokoossa” ja ison klassikkokirjasta ”Muumipapan urotyöt”. Pöydän Muumipeikko on löytynyt muumisarjakuvasta ”Muumi ja kultainen häntä.

Suomessa valmistettua suomalaista muotoilua

Mallisto on suunniteltu Modeon ja Studio Kukkapuron yhteistyönä. Tuotteiden valmistuttaja on Modeo ja ne valmistetaan kokonaan Suomessa. Kalusteiden materiaali on sertifioitua koivuvaneria, joka on Yrjö Kukkapuron mukaan ”maailman rakastettavin materiaali”. Kalusteiden vaneriosat valmistaa Suomen Viilupuu Oy, metalliosat Mittametalli Oy ja tuotteiden kannettavan pakkauksen ER-Pahvityö Oy. Mallistolle on myönnetty Avainlippu-sertifikaatti sekä Design from Finland -merkki.

Tilaa muumikalusteet kätevästi verkosta suoraan kotiin. Tarjoamme muumikalusteille ilmaisen toimituksen Suomessa. Voit myös käydä tutustumassa mallistoon ja noutaa kalusteet Yrjö Kukkapuro Showroomilta osoitteesta Hämeentie 157, Helsinki tai Modeon myymälöistä ympäri Suomen.

Mallistoa myyvät myös Finnish Design Shop ja Veke

Meiltä nyt yksityisasiakkaille kätevä OP:n rahoitus

Lue lisää

MOOMIN FURNITURE -mallisto