Basson Olohuoneeseen valittiin Yrjö Kukkapuron kalusteet

Kaupunkikulttuuriin, tuoreeseen musiikkiin ja ajankohtaisiin ilmiöihin keskittyvä Basso uudisti keväällä studionsa yhteydessä sijaitsevan Olohuoneen sisällöntuottajien, artistien, vaikuttajien ja brändien kohtaamispaikaksi.

Mediatalo Basson radio- ja sisältöstudio sijaitsee Helsingin keskustassa trendikkäällä Torikortteleiden alueella osoitteessa Unioninkatu 25. Kaupunkikulttuuriin, tuoreeseen musiikkiin ja ajankohtaisiin ilmiöihin keskittyvä Basso uudisti keväällä studionsa yhteydessä sijaitsevan Olohuoneen sisällöntuottajien, artistien, vaikuttajien ja brändien kohtaamispaikaksi.

Basson Olohuone toimii artistien ja vieraiden lämpiönä ja hengailualueena, ja on Basson sekä kumppaneiden näyteikkuna Helsingin ydinkeskustaan ja sen ihmisvilinään. Basso etsi uuteen Olohuoneeseensa mielenkiintoisia ja yllättäviä kalusteita, jotka sopisivat Basson maailmaan ja fiilikseen.

Yrjö Kukkapuron mallistossa Bassoa miellyttivät etenkin tyylikkäät nahkaiset mustat Remmi-tuolit (1969) sekä Kukkapuron uudempaa tuotantoa edustavat CNC-sohva, tuolit sekä pöydät (2011).

”Yrjö Kukkapuron huonekalut kruunasivat uuden kohtaamispaikkamme. Olemme ottaneet uuteen tilaan ihastuneet vieraat ylpeydellä vastaan Unioninkadulle, ja Bassolle on täysin luontevaa yhdistää klassikoita moderneihin tyylivalintoihin, niin sisustuksessa kuin sisällöissäkin.” kertoo Basso Median Content Designer Henrik Suhonen.