Esittelyssä yhteistyökumppanimme Verhoomo Palttina

Verhoiluta ajattomat Yrjö Kukkapuro -kalusteet uuteen loistoon yhteistyökumppanimme Verhoomo Palttinan kanssa.

Vuodesta 2012 toiminut Verhoomo Palttina tekee asiakkaiden verhoiluhaaveista totta. Palttina luo persoonallisia ja uniikkeja toteutuksia käsityönä koteihin, toimistoihin ja julkitiloihin. Palttina työllistää vakituisesti kolme henkilöä ja sijaitsee Helsingin Arabianrannassa.

”Verhoilemme usein Yrjö Kukkapuro -malliston kalusteita” kertoo Sari Palttinalta ja jatkaa ”Suosituimpia verhoiltavia malleja meillä ovat Ateljeet, Remmit ja Skaalat. Verhoilemme myös monia muita Yrjö Kukkapuro -kalusteita kuten CNC, Pressu sekä Plaano tuoleja, lasikuitukalusteita lukuun ottamatta.”

Verhoilumateriaaleja Palttinalta löytyy jokaisen makuun; samettia, chenilleä, villaa ja pellavaa, printtiä ja raitaa sekä laaja väriskaala erilaisia nahkoja. ”Uudelleenverhoilussa ideoiden voi antaa lentää” innostaa Sari. Miltä kuulostaisi verhoilu kierrätyskuiduista tai meren muoveista kudotuilla kankailla?

Materiaaleina kalusteissa suositaan nyt klassisia ja aikaa kestäviä materiaaleja, kuten villaa ja nahkaa. Myös ylellinen sametti näkyy trendinä. Toisinaan verhoilulla halutaan palauttaa kalusteen alkuperäinen ulkonäkö tai sille ominainen aikakausi, toisinaan taas kodin muun sisustuksen väreihin sopiva verhoilu. Musta ja konjakin värinen nahka ovat suosittuja. Monet valitsevat laaduksi semianiilinahan, joka hengittää ja ikääntyy kauniisti, mutta jota voi puhdistaa hieman kostealla liinalla. Materiaalin valintaan vaikuttaa esimerkiksi kalusteen käyttöaste sekä onko kyseessä lapsiperhe tai onko kodissa lemmikkejä.

Palttinan löydät Yrjö Kukkapuro Showroomin naapurista Hämeentieltä. Hinta-arvion verhoilutyöstä saa lähettämällä kuvan kalusteesta sähköpostitse [email protected]. Kalusteen verhoiluprosessi kestää noin 2-4 viikkoa kalusteesta ja verhoilumateriaalista riippuen.

Verhoomo Palttina Oy
Hämeentie 155 C, 5. krs
00560 Helsinki
p. 044 288 6720

verhoomopalttina.fi

Tutustu Palttinan verhoilutöihin Instagramissa @verhoomopalttina