OP:n rahoitus

Vaivaton rahoitusratkaisu ajattomille ja ergonomisille Yrjö Kukkapuro -malliston kalusteille

Nyt uudet kalustehankinnat ja sisustusratkaisut  ovat entistä vaivattomampia.  Helpottaaksemme ajattomien Yrjö Kukkapuro -malliston kalusteiden hankintaa tarjoamme vaivattoman ja joustavan rahoitusratkaisun ilman takaajia tai vakuutta OP:n rahoituksella.

Yksityisasiakkaat:

Tutustu rahoitukseen alla ja tee lainahakemus kätevästi netissä. Kun saat lainahakemuksesta päätöksen ota meihin yhteyttä meilitse, puhelimitse tai tarjouspyynnöllä ja hoidamme kalustehankintasi kuntoon. Rahoitusta voi hakea täysi-ikäinen henkilö, jolla on säännölliset tulot ja raha-asiat kunnossa.

Yritysasiakkaat:

OP:n rahoitus voidaan myöntää myös yrityksille. Jos olet kiinnostunut yritysrahoituksesta, ole yhteydessä meihin sähköpostilla info@yrjokukkapuro.com tai puhelimitse p. 0207 920 270 niin kerromme lisää.

OP:n rahoituksen edut

  • Yksi selkeä lasku koko toimituksesta.
  • Ensimmäinen lasku aina ilman korkoja ja kuluja.
  • Ei ole luoton perustamismaksua.
  • Joustava takaisinmaksuaika.
  • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
  • Sinun ei tarvitse murehtia uudesta luottokortista, sillä OP:n rahoitus on kertaluotto.
  • Rahoitus kerryttää OP:n omistajajäsenille OP-bonuksia.

Hae OP:n rahoitusta kätevästi verkossa

Hae rahoituspäätös ja tilaa sen jälkeen haluamasi kalusteet myynnistämme tai tarjouspyynnön avulla. Klikkaa alla olevaa laskuria, määritä juuri sinulle sopiva budjetti ja täytä rahoitushakemus verkossa. Voit hakea rahoitusta viikon jokaisena päivänä klo 6-23 välisenä aikana. Saat rahoituspäätöksen saman tien.

OP:n rahoituspalvelu

OP:n rahoituksella saat kalusteostoksillesi joustavan maksuajan, aina vähintään kuukauden korotonta maksuaikaa ilman erillistä käsirahaa. OP:n rahoituksen pienin haettava luotto on 2500 €, mutta itse ostoksesi voi olla kalustetarpeesi mukaan tätä summaa pienempi, jolloin luotto lähtee voimaan ostosi toteutuneesta summasta. Rahoitusta voidaan myöntää jopa 20 000 € summalle.

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 € luotolle on 10,28 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95%, (7,20 % 5/20), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 € kuukaudessa. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 5 769,96 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 165 € minimilyhennyksin (3,3% luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 35 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Kiinnostuitko OP:n rahoituksesta? Tutustu myös mallistoomme

Tutustu